Over ons

Wij zijn Ron, Angelique, Shannon (2004) en Yelina (2005) Beugelink.


Rons eerste grote meerval Jaren geleden vertrok Ron niets vermoedend met zijn vrienden voor een visvakantie naar Caspe in Spanje. Die reis heeft ons leven voorgoed veranderd. Hij liep daar de meervalkoorts op en begon er serieus over na te denken om van zijn hobby zijn beroep te maken.

Na jaren plannen maken en voorbereiden hebben we begin 2008 de enkele reis naar Spanje gemaakt en wonen we nu met veel plezier in Caspe.

Na eerst een jaartje voor een Engels bedrijf te hebben gewerkt zijn we voor onszelf begonnen met The Compleat Ebro Angler. Waar deze lange naam vandaan komt kunt u hier lezen.

Tijdens de voorbereiding op de emigratie is Angelique Made in Holanda opgestart - een webwinkel met originele Hollandse hebbedingetjes en o.a. Delfts blauwe kleding - met het idee dat Nederlanders in het buitenland dit heel leuk zouden vinden.
Niet wetende dat TV programma’s zoals Ik hou van Holland en Boer zoekt vrouw een rage zouden ontketenen en juist heel veel Nederlanders in Nederland zelf deze producten zouden kopen.

De meiden spreken inmiddels beter Spaans dan Nederlands en hebben flink wat vriendjes en vriendinnetjes. Mede hierdoor voelen we ons opgenomen in Spaanse gemeenschap.

World Catfish Classic 2012 Ron & Arnout TerlouwDat Ron de Ebro op zijn duimpje kent en het vissen hier inmiddels meer dan eigen heeft gemaakt blijkt wel uit het feit dat hij samen met Arnout Terlouw en Lee Carpenter in 2011 en 2012 de World Catfish Classic gewonnen.
In 2012 met een totaal gewicht van bijna 600 kilo in 3 visdagen! Nummer 2 eindigde met iets meer dan 300 kilo.


Er zijn sindsdien geen World Catfish Classics meer georganiseerd, maar op 5 juli 2014 heeft de visvereniging van Chiprana haar eigen meerval viswedstrijd georganiseerd, de Concurso Interprovincial del Siluro en Chiprana. En ook bij deze competitie waren Ron en Lee de beste.
De winnaars van 2017 Met totaal 342 kg, meer dan 125 kg meer dan nummer 2, werden ze voor de 3de keer kampioen!!
Bovendien wisten ze de zwaarste vis van de hele dag op de kant te krijgen (217 m / 69 kg) en stonden ze met 3 vangsten in de top 5 van zwaarste vissen.

In 2017 heeft ons team bestaande uit Valentin Pufu, Daniel Beica en Anton Mai Mihai de Meerval wedstrijd, de VI Open Nacional de Siluro de Chiprana, weer gewonnen!

Ruine op eilandje Angelique volgde hier in Caspe Flamencolessen en heeft een locale cursus toeristengids afgerond. Daardoor kunnen we u nu nog beter uitleggen dat er nog veel meer moois te zien en leuks te doen is voor het hele gezin in deze mooie omgeving.

Op de volgende pagina’s van deze website vindt u daar wat voorbeelden van: Omgeving en Vissende kinderen.

Als u meer over ons wilt lezen en of meer wilt weten over ondernemen en emigreren naar Spanje, dan raden we u het boek Ondernemen in Spanje aan.

In dit boek leest u ervaringsverhalen van zelfstandige Nederlandse ondernemers in Spanje en ook ons verhaal is hierin uitgebreid opgenomen.


Wij vinden het heel leuk om het andere mensen naar de zin te maken en daar kunt u tijdens uw vakantie van profiteren.

¡Hasta pronto - tot snel!

Angelique, Shannon, Yelina  & Ron Beugelink Definition of the word Compleat