Welkom

Welkom op de The Compleat Ebro Angler website!

U heeft interesse in vissen op meerval en karper in Spanje?

Marianne met haar PR van 220 cm en 70 kg

Wij bieden u in een ontspannen sfeer alle mogelijkheden om van uw visvakantie een heerlijke en succesvolle vistrip te maken.

In het zonovergoten Spanje kunt u in de buurt van Caspe zelfstandig of onder begeleiding van een van onze visgidsen op de Ebro vissen.

De Ebro rivier zit vol met karper en meerval en de kans dat u met meerdere grote vissen op uw palmares of een nieuw persoonlijk record naar huis gaat is zeer groot.

De Ebro is momenteel wereldwijd de nummer één voor visreizen op meerval. In geheel Noord-Spanje maar met name rond Caspe en Mequinenza groeit de Europese meerval inmiddels al tot een gewicht van meer dan
100 kg.

Bijna al onze gasten lukt het om in hun visvakantie één of enkele exemplaren van boven de 100 pond te vangen. En dan hebben we het nog niet over de kleinere meerval waarvan er meestal meerdere exemplaren op een dag worden geland.

Ron met mooi gekleurde Koffie Karper Wat karper betreft valt u ook met de neus in de boter op de Ebro in de regio Caspe.
Door gericht te vissen lukt het vaak om een grote school karper te vinden die voor de nodige actie en spierpijn in de armen zorgt.

Ook in de winter is het vissen op karper in de Ebro een mooie ervaring. In de Karper van december 2011 kunt u lezen hoe Marco Kraal dit heeft beleefd.

De karper blijft 's winters doorazen waardoor goede vangsten geboekt kunnen worden van wild vechtende schubkarpers of een van de zeldzamere spiegelkarpers. Een karpervakantie
in Spanje kan de
visvakantie van uw leven
worden!


In Spanje kan het tussen november en februari ook afkoelen, maar de omstandigheden voor winterkarperen zijn nog steeds een stuk aangenamer dan in ons koude kikkerlandje.

Als u naar de foto’s van de visverslagen kijkt, schudt u misschien een beetje meewarig uw hoofd.
Het lijkt u haast onmogelijk om zelf een dergelijk grote meerval of karper te vangen, maar wij kunnen u vertellen dat dit echt meevalt.

Onze visgidsen kennen de Ebro als hun spreekwoordelijke broekzak. Zij vissen er al jaren en hebben tot de verbeelding sprekende vangsten gedaan. Onder hun begeleiding haalt u het maximale uit uw visvakanties en is de kans op succes zeer groot. Er is verder ook geen specifiek geheim om een grote meerval of karper te kunnen vangen. Het komt allemaal aan op het juiste aas, op de juiste plek, het juiste moment en natuurlijk vissen met het juiste materiaal - materialen die 100% in orde zijn. U wilt de vis van uw leven toch niet verspelen door lijnbreuk vanwege een kapotte meerval hengel, botte haken of slecht functionerende molens of reels?

Ron Beugelink en Lee Carpenter met de 69 kg de zwaarste van de dagOnze gids Ron Beugelink heeft in 2011 en 2012 de World Catfish Classic gewonnen. Samen met Arnout Terlouw en Lee Carpenter hadden ze zich dus al 2x op rij bewezen.

Er zijn sindsdien geen World Catfish Classics meer georganiseerd. Maar op 5 juli 2014 heeft de visvereniging van Chiprana haar eigen meerval viswedstrijd georganiseerd, de Concurso Interprovincial del Siluro en Chiprana.

En ook bij deze competitie waren Ron Beugelink en Lee Carpenter de beste. Met totaal 342 kg, meer dan 125 kg meer dan nummer 2, werden ze voor de 3de keer kampioen!!
Ze wisten bovendien de zwaarste vis van de hele dag op de kant te krijgen (217 m / 69 kg) en stonden ze met 3 vangsten in de top 5 van zwaarste vissen.

nr 1 2 en 3 op podium

Het 2de team van The Compleat Ebro Angler, bestaande uit twee van onze vaste gasten Steve Grayson en Jamie Richards, die speciaal voor deze dag uit Engeland waren overgekomen, wisten de 3de prijs in de wacht te slepen.

De winnaars van 2017 In 2017 heeft ons team bestaande uit Valentin Pufu, Daniel Beica en Anton Mai Mihai de Meerval wedstrijd, de VI Open Nacional de Siluro de Chiprana, weer gewonnen!

Meer nieuws over dit event en heel veel foto´s kunt u vinden op onze Facebook pagina.


The Compleat Ebro Angler biedt u een compleat pakket.
U kunt onder andere bij ons terecht voor:
  • Uw visvergunning, zodat u na aankomst meteen kunt beginnen met vissen
  • Verhuur van meervalhengels en uitrusting zodat u tijdens uw karpervakantie ook op meerval kunt vissen
  • Verschillende soorten aas/voer
  • Compleet verzorgde visvakanties onder begeleiding van een ervaren visgids
  • Visvakanties van een week of langer, maar ook korte vistrips van 3 of 4 dagen
  • Vistrips naar een van de andere stuwmeren
  • Het huren van een van onze visgidsen voor een of meerdere dagen
  • Bootvissen of het huren van een boot
  • Gezinsvakanties; een combinatie van vissen en family-time

Snoekbaars, Zwarte baars, Ruisvoorn, Blank voorn, Spanje, Ebro Naast de meerval en de karper zijn in de Ebro ook Snoekbaars, Zwarte baars, Ruisvoorn en Blankvoorn in overvloed aanwezig. Wilt u hierop vissen of heeft u andere wensen die niet op deze website genoemd zijn? Geen probleem, vraag het ons. Het is uw visvakantie
en wij doen onze
uiterste best om u
zowel 'vis' als 'vakantie'
te bezorgen.
Wij zijn flexibel en passen ons graag aan uw wensen aan.
Het is uw visvakantie en wij doen onze uiterste best om u zowel 'vis' als 'vakantie' te bezorgen. En daarbij verliezen we vooral niet de veiligheid van de vis uit het oog. Wij zijn van mening dat we u de beste service op het gebied van visreizen in de omgeving van Caspe kunnen bieden. De lat ligt hoog en ons doel is niets minder dan uw wildste hengelsportdromen te vervullen!

We kijken er naar uit u binnenkort te ontmoeten in Spanje op de oevers van de rivier de Ebro met een hengel in uw hand, genietend van uw welverdiende visvakantie.

¡Saludos!
Het CEA team
Ron & Angelique

"Doubt not but angling will prove to be so pleasant that it will prove to be, like virtue, a reward to itself."
Izaak Walton, The Compleat Angler, Part I, ch. 1