Het vissen

Vissen met gids

Vissen met gids The Compleat Ebro Angler is gespecialiseerd in het verzorgen van op maat gesneden visvakanties om aan al uw hengelsportwensen te voldoen.

Uw visgidsen zijn ervaren vissers met een indrukwekkend record grote en mooie vissen op hun naam. We doen er alles aan om eerste klas service te kunnen geven, door van uw compleate viservaring onze top prioriteit te maken. 

Vissen met gids
Een normale dag vissen onder begeleiding van een gids bestaat uit 8 tot 9 uur vissen.

En dan gaan we ervan uit dat binnen deze tijd vele mooie vissen de oever of boot zullen bezoeken.

Als u hierna nog energie over heeft, kunt u op weg naar de locale barretjes en restaurants om weer tot uzelf te komen en van de buitengewone Spaanse gastvrijheid te genieten.

Onze complete visvakanties zijn bedoeld om u een ontspannende, soms uitputtende, visreis te laten beleven, waarbij “vakantie” het hoofddoel is.

 

Visschema

Kaart van Ebro in de buurt van Caspe
Lake Caspe - Mar de Aragon

De vissessies in de buurt van Caspe zijn 8 - 9 urige dagsessies (van 8 tot 17 uur) omdat de uren met daglicht hier over het algemeen het meest productief zijn.

Deze tijden zijn beslist niet bindend, maar een richtlijnen.

We zijn ervan overtuigd dat u uw vissen binnen deze tijden zult vangen.
Niettemin, ondanks onze inzet, vissen blijft vissen en geeft geen garantie op vangen. Wat we u wel kunnen garanderen, is dat u de beste viservaring van uw leven zult hebben.

Het zou kunnen dat u na de vissessie met gids langer wilt blijven vissen zonder gids. Dit kan geregeld worden, maar is ook afhankelijk van uw vervoer. Informeer hiernaar bij uw boeking.

Visfoto's

visfoto, mooie foto karper

Een goede visfoto maken is niet makkelijk.
We helpen u graag.

Lees ook even de sportvissen.blog
van Felix van der Marel over dit onderwerp.

visfoto, mooie foto karper


"Good company and good discourse are the very sinews of virtue."

Izaak Walton, The Compleat Angler, Part I, ch. 2