Ceiton

The Blue Bubble House net buiten Caspe bestaat uit een stenen gebouw met 3 houten cabañas erom heen.

Het stenen huis beschikt over 3 slaapkamers. Een badkamer met douche, toilet en wastafel. De keuken is volledig ingericht met o.a. koffiepruttelpot en koelkast met vriesvakje.


In de grote eet-/woonkamer is een openhaard.

Buiten in de grote tuin, waarin ook de houten cabañas staan, is een vaste BBQ.

Beddengoed is aanwezig. We raden wel aan zelf handdoeken mee te nemen.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht: er zijn 2 campingbedjes (inclusief beddengoed) beschikbaar en er staan wat speeltoestelletjes in de tuin.

Klik op de foto´s om meer & grotere foto's te zien

De grootste cabaña beschikt over een eigen douche, wastafel en toilet.
Als u in het middelste houten huis zou verblijven, kunt u gebruik maken van de douche en toilet recht tegenover het huisje.
Van de 3 cabañas is de kleinste ingericht als kantoor van de huiseigenaren.

Dit is een eenvoudige accommodatie, op een hele mooie rustige locatie, op loopafstand van de Ebro.

Er is gratis Wifi.

Mocht u voor deze accommodatie kiezen, dan heeft u dit huis of de cabaña zelf helemaal voor uw gezelschap/gezin alleen. Er verblijven tijdens uw vakantie géén andere gasten in hetzelfde huis. Er zouden wel andere gasten in een van de andere cabañas/het huis kunnen verblijven.

Bij hoge uitzondering zouden 2 kleinere groepen kunnen worden samengevoegd, maar dit wordt altijd van te voren met alle betrokken partijen overlegd.


Als deze accommodatie volgeboekt is, kunnen we ook andere vakantiehuizen of appartementen voor u verzorgen. Bijvoorbeeld in Ceiton, Chiprana of Caspe.