Accommodaties

We kunnen voor u verschillende overnachtingsmogelijkheden verzorgen.

Vakantiehuizen, appartementen, eenvoudige kamers of u kunt overnachten in een van de hotels in Caspe of op de camping een staanplaats of bungalow huren.

Alle accommodaties kunnen we verzorgen (eventueel tegen een meerprijs) op basis van beschikbaarheid.

De vakantiehuizen en appartementen zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken met koelkast/diepvriezer, en vaak ook een magnetron, gasstel, koffiezetapparaat en BBQ buiten, dus kunnen alle maaltijden makkelijk zelf klaargemaakt worden.

Welke accommodatie u ook voor kiest, u heeft deze voor uw gezelschap/gezin/uzelf alleen. Er verblijven tijdens uw vakantie géén andere gasten in hetzelfde huis/appartement. Tenzij anders vermeld.

Beddengoed is aanwezig. We raden wel aan zelf handdoeken mee te nemen. Voor uzelf voor na het douchen en een oude voor aan de waterkant bij het vissen.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht: er zijn 2 campingbedjes (inclusief beddengoed) beschikbaar.

Bij hoge uitzondering zouden 2 kleinere groepen kunnen worden samengevoegd, maar dit wordt altijd van te voren met alle betrokken partijen overlegd.

Chiprana

Dit appartement in Chiprana beschikt over 3 tweepersoonsslaapkamers, ieder met eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.De keuken/eet-/woonkamer…

Caspe

Dit vakantiehuis staat op precies 1 kilometer vanaf Caspe. Het beschikt over 2 slaapkamers. Een badkamer met douche,…

Ceiton

The Blue Bubble House net buiten Caspe bestaat uit een stenen gebouw met 3 houten cabañas erom heen.…